Zorg & Onderwijs

Voor de snelle bezoeker, familie die wacht of het personeel.

Met ervaring in de zorgwereld, kennis van het ontwerpen en inrichten van multifunctionele bedrijfsrestaurants en ook nog eens roots in de horeca, pakt het multidisciplinaire team van Horequip ook voor het onderwijs en de zorg iedere uitdaging probleemloos op. Met veel gevoel voor kwaliteit, sfeer en de kwaliteit van leven. Ook dat is Horequip Foodservice Architecture.

Zorginstellingen

Voor oude mensen in zorginstellingen is het eten in een prettige omgeving een belangrijk onderdeel van de dag. Goed en gezond eten in een prettige ambiance kan er voor zorgen dat mensen zich prettiger voelen en langer vitaal blijven. Ook in zorginstellingen zien we dat de functie van het restaurant verandert. En dat is goed. Want misschien komt het bezoek wel wat vaker langs en kunnen we zo met elkaar een bijdrage leveren aan het verminderen van eenzaamheid.

Ziekenhuizen

Bezoekers- en personeelsrestaurants worden in ziekenhuizen steeds vaker gecombineerd tot één grote, mooie en warme omgeving. Met 24 uur per dag aanbod van tussendoortjes en complete maaltijden. Voor de snelle bezoeker, familie die wacht of het personeel.

Onderwijsinstellingen

De kantine van onderwijsinstellingen verandert. Ook die kantines krijgen steeds vaker een horeca uitstraling. Door een gezellige, multifunctionele omgeving te creëren, krijgen scholieren er een extra studieplek bij. Een plek waar ze gemakkelijk kunnen afspreken. En het aanbieden van gezonde voeding kan een goed alternatief zijn voor het bezoek aan de lokale snackbar. Horequip Foodservice Architecture speelt perfect in op de nieuwe ideeën die onderwijsinstellingen en cateraars ontwikkelen.

Recent opgeleverde projecten