Scheepvaart & Offshore

Specialist in het ontwerpen en bouwen van keukens voor offshore en scheepvaart

Wij weten als geen ander dat het ontwerpen en bouwen van keukens op booreilanden en schepen een specialistisch vak is. In deze wereld is recht lang niet altijd recht en is gebrek aan ruimte eerder regel dan uitzondering. Wij weten ook dat het werken met de afwijkende voltages in een zoute omgeving heel andere eisen stelt aan de te plaatsen apparatuur. Horequip bouwt koel-, vries- en keukenapparatuur feilloos om naar maritieme standaarden.

Wij zijn creatief met de beschikbare ruimte en maken inventieve aanpassingen aan kooktoestellen zodat ook bij zware deining de pannen op het vuur blijven staan. De werktekeningen worden in onze eigen fabriek feilloos omgezet in strakke en praktische RVS elementen. Horequip levert voor de offshore en scheepvaart betaalbare en storingsvrije keukens. Eenvoudig schoon te houden en bestand tegen de zwaarste stormen. En in het ontwerp spelen we graag in op de laatste trend en zorgen voor een sfeervolle ruimte waarin mensen die lang van huis zijn zich thuis voelen.

Uw succes is ons succes

Op dit moment worden veel booreilanden gerevitaliseerd. Horequip Foodservice Architecture levert voor booreilanden waarin ook de keuken gerevitaliseerd wordt, de perfecte tijdelijke voorziening: complete keukens, spoelkeukens, koel- en vriesopslag in een zeecontainer! Dat doen wij samen met TLQ Supply. Goed om te weten.

Recent opgeleverde projecten