Over ons

Maak kennis met Horequip Foodservice Architecture

Wij noemen onszelf ‘Foodservice Architecten’. Een succesvol foodserviceconcept is het concept dat past bij de doelgroep, werkbaar en functioneel is ingericht, de juiste uitstraling heeft qua materiaal en assortiment en aansluit bij de wensen en behoeften van alle betrokkenen.Bij Horequip heeft standaard en functioneel al jaren geleden plaats gemaakt voor kwaliteit en uitstraling.Door te bouwen aan vertrouwen, te luisteren, specialistische kennis aan boord te halen en goed samen te werken is Horequip nu toonaangevend als het gaat om het visualiseren en creëren van de mooiste foodserviceconcepten. In binnen- en buitenland.

Uw succes is ons succes

De wereld verandert continu en trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. De gebruikers van foodservice outlets anno 2023 willen verrast worden, ontzorgd, gezond en duurzaam eten maar ook genieten en persoonlijke aandacht. Soms willen ze tafelen en ontspannen, soms werken terwijl we lunchen en soms iets meenemen en een wandeling maken.Hoe ontwerp je het ideale foodserviceconcept waar iedereen zich thuis voelt, de medewerkers goed kunnen werken en waar je op verschillende manieren worden verrast of verleid? En dat alles op een duurzame en energiezuinige manier? Dit vraagt een geïntegreerde aanpak, iets wat Horequip al jarenlang doet voor onze partners, alle belangen samen laten komen in de perfecte samensmelting van esthetiek, functionaliteit en gebruiksgemak.

Meer dan 35 jaar ervaring

Met roots in keukenapparatuur is Horequip ‘Foodservice Architecture’ uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende experts op het gebied van het ontwerpen en bouwen van multifunctionele bedrijfsrestaurants, bezoekersrestaurants, kombuizen, schoolkantines, foodlaboratoria en horecakeukens.

Alle kennis in huis

Binnen Horequip werken foodservice architecten, interieurontwerpers en stylisten maar ook technici en specialisten op het gebied van horeca en catering. Horequip heeft alle kennis zelf in huis om van iedere vraag een succes te maken. Daarin zijn wij uniek. Met één aanspreekpunt nemen wij klanten alle zorg uit handen.

Korte lijnen

Met één aanspreekpunt nemen wij alle zorg uit handen. Veel projecten leveren wij turnkey op tegen een vaste prijs met een gegarandeerde opleverdatum. Zonder risico en zonder zorgen. En als een opdrachtgever al samenwerkt met een eigen ontwerpbureau, stellen wij graag onze kennis ter beschikking om ook zo met elkaar het beste resultaat neer te zetten.

Wij zijn Horequip, al meer dan 35 jaar de marktleider op het gebied van food service acrchitecture. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op