Service & Onderhoud

Maak kennis met Horequip Foodservice Architecture

Uw keuken is het professionele hart van uw onderneming. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een betrouwbaar, efficiënt en ervaren servicebedrijf voor onderhoud en service aan uw keuken. Goed en regelmatig onderhoud draagt bij aan de levensduur van uw grootkeukenapparatuur. Onze servicedienst verleent landelijke service aan grootkeukenapparatuur, installatie, onderhoud, reparatie en vervanging. Wij doen dit, zowel op locatie als in onze werkplaats, onafhankelijk van leveranciers, met onze eigen keurmeesters en 14 gecertificeerde monteurs; VCA, VCA VOL en NEN 3140. Wij kunnen al uw apparatuur keuren volgens de NEN richtlijnen. Wij maken bij een aanvraag voor preventief onderhoud een analyse van de aanwezige apparatuur, waarna wij advies uitbrengen over de onderhoudsfrequentie. Op verzoek leveren wij een meerjaren onderhoudsplan.

24/7 bereikbaar

Wanneer zich een probleem voordoet kunt u bellen met onze servicedienst. Deze is 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Wanneer u belt, wordt u persoonlijk te woord gestaan, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Telefoonnummer: 0521-361687 of stuur een mail naar td@horequip.com.

Alle kennis in huis

- All-in, zodat je altijd verzekerd bent van werkende apparatuur
- Preventief, zodat je crisissituaties door storingen voorkomt
- Correctief, wanneer er snel en vakkundig moet worden ingegrepen

Apparatuur

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw apparatuur niet meer te repareren is of dat het financieel niet meer aantrekkelijk is om een reparatie uit te voeren. Onze monteur kan u daar goed in adviseren. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk kunnen wij ook nieuwe apparatuur leveren. Ook hier zijn wij niet merk gebonden. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij doen ons uiterste best om apparatuur tegen zo gunstig mogelijke prijs aan te bieden.

Wij zijn Horequip, al meer dan 35 jaar de marktleider op het gebied van food service acrchitecture. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op