Consultancy & Design

Het restaurant van nu is meer dan alleen een plek om te eten

Bedrijfsrestaurants worden multifunctionele ruimtes waar het personeel zich thuis voelt. Horecagelegenheden trekken mensen met een eigen sfeer en een unieke beleving. Iedere opdrachtgever heeft eigen wensen en ideeën bij zijn restaurant, keuken of ontvangstruimte. Wij pakken die ideeën beet, werken ze uit, vullen ze aan en vertalen ze in een experience. Een beleving. Foodservice in verbinding brengen met interieur architectuur. Dat is wat wij doen.

De beleving visualiseren

Het gevoel, de sfeer en beleving, die verwerken wij in onze ontwerpen. Die ontwerpen brengen wij tot leven met schitterende 3D visuals, zodat klanten tot in de kleinste details al in een vroeg stadium ervaren hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Zo laten wij letterlijk zien dat wij verstand hebben van food, routing, presentaties, duurzaamheid, wettelijke eisen en alle voorkomende bouwkundige en technische aspecten.

Wij zijn Horequip, al meer dan 35 jaar de marktleider op het gebied van food service acrchitecture. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op